Irttarit

Meillä kattava valikoima erilaisia irtokarkkeja. Etsimme jatkuvasti valikoimaamme uusia ja hieman erikoisempia karkkeja. Joitakin suosikkeja pidämme jatkuvasti valikoimassamme, kuten Prosecco Nallet, Cuba Libret sekä erilaiset hauskat vaahtokarkit.

Karkit ja suklaat

Irtokarkkien lisäksi valikoimassamme on sekä suomalaisten pienyrittäjien tuotteita sekä ulkomaalaisia tunnettuja sekä ei niin tunnettuja tuotteita. Olemme varmistaneet, että valikoimastamme löytyy vaihtoehtoja myös niille, joilla on jokin erikoisruokavalio. Esimerkiksi gluteenitonta sekä gelatiinitonta lakritsia, täysin pähkinättömässä tehtaassa valmistettua suklaata sekä vegaanista suklaata.

Konvehdit

Vaihtuva valikoima herkullisia ja niin suloisia Belgiassa käsintehtyjä konvehteja. Olemme koonneet teille valmiiksi superherkullisia ja suloisia rasioita tai valitse mieleisesi lajitelma vitriinistä. 

 

Hattara

Meiltä löytyy suloinen vaaleanpunainen hattarakone ja hattara tehdään aina kun ollaan auki! Hattarakello vain soimaan!

Jäätelöt

Meiltä saa Kauppamäen Karamellissa käsin tehtyä jäätelöä ja pehmistä ympäri vuoden. Irtojäätelön lisäksi meillä on erilaisia 600ml kotipakkauksia. Keksimme jatkuvasti uusia hauskoja makuja, huomioiden sesongin parhaat raaka-aineet. Miltä kuulostaisi Pina Colada sorbet, popcornijäätelö tai super suosittu Super Salmiakki?

Limut

Meidän valloittavat limut tehdään yhteistyönä Porvoolaisen Pienen Limonaaditehtaan kanssa. Limuissa on luonnonmukaiset maut sekä vähemmän sokeria kuin monissa muissa limuissa.

Vohvelit

Meidän valloittavat limut tehdään yhteistyönä Porvoolaisen Pienen Limonaaditehtaan kanssa. Limuissa on luonnonmukaiset maut sekä vähemmän sokeria kuin monissa muissa limuissa.

Kuppikakut

Kuppikakkuja on saatavilla minikokoisina hintaan 2,50€/kpl tai normaalin kokoisina 4€/kpl.

Makuvaihtoehtoina ovat suklaa- tai porkkanakuppikakku tuorejuustokreemillä. Toteutamme myös toiveita koristelun ja maun suhteen. Tällöin kuitenkin  minimitilaus on 10kpl.

Cookies

Makuina karpalo-valkosuklaa tai suklaa. Cookiet ovat 2€/kpl. Jos toiveenasi on jokin muu maku tällöin minimitilaus on 10klp.